حرفه ای
 
فقط حرفه ای ها بیان تو
مواد برای خمیر 
آرد 1 تا 2 پیمانه
شیر ولرم نصف لیوان+ نمک کمی
روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 2 قاشق غذا خوری سر صاف
مواد برای داخل رولت
گوشت چرخ کرده 200 گرم+رب گوجه 2 قاشق غذا خوری+نمک و فلفل و کمی جوز هندی
سیزمین اب پز و نگینی خرد شده 1 پیمانه
قارچنگینی و هویج پخته و نگینی و فلفل دلمه نگینی از کدام نصف پیمانه
ابتدا گوشت را با یک پیاز ریز شده تفت میدیهم بعد زردچوبه میزنیم قارچ و فلفل رو اضافه میکنیمرب رو میزنیم و بیقه سیزیجات رو میریزیم میگذاریم تا مواد خنک بشه
برای خمیر شیر ولرم و را درون ظرفی ریخته نمک و بکینگ پودر و روغن رااضافه کرده ارام ارم ارد را میریزیم و تا جایی که خمیر به دست نچشبه
خمیر را به صورت گولخ در اورده و 100 بار داخل ظرف پرت میکنیم. بعد روی میز کمی ارد پاشی شده به صورت مستطیل باز کرده مواد وسطش ریخته و از بغلها برش میزنیم و روی هم میگذاریم و روشو با زرده تخم مرغ کمی رنگ میدیهیمو در فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه میگذاریم تا طلایی بشه در طبقه وسط با حرارت 175


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ پنجشنبه پنجم فروردین 1389 توسط حرفه ای
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک